torstai 17. toukokuuta 2012

Siitepölyä

Törkyisen näköistä, vai mitä? Viime viikonloppuna kannoimme puiset puutarhakalusteet ulos avoimelle terassille. Mies oli öljynnyt kalusteet ja ne olivat ihan siistit. Ei enää. Onneksi tuo sotku lähtee pyyhkimällä pois, mutta kerta kaikkiaan ottaa päähän ryhtyä heti siivoamaan pöytää ja istuimia. Viime yönä oli satanut hieman, siksi varmaankin siitepöly on tuollaisina laikkuina pöydän pinnalla.

Syylliset siivoon löytynevät tästä:
tai sitten todennäköisemmin tästä:

Oli kohtuullisen vaikea kuvata noita koivun urpuja, kun tuulee niin kovasti tällä hetkellä. Mutta sain sentään jotenkin onnistumaan. On muuten ollut tänään suorastaan mahtavan lämmintä, melkein helle (pikkuisen jää alle +25 C ainakin meidän mittarissa, joka on varjossa). Ulkona on ollut kiva puuhastella näin vapaapäivänä (helatorstai).

Ihana tuoksu tulee jo tuomesta, vaikka kukat ovat vielä nupuillaan. Lehdetkin ovat vielä kovin pieniä, mutta tällä kelillä kasvavat pikaisesti. Tähän vielä pari kuvaa ihanista nupuista.
PS. Tänään meillä alkoi varsinainen kesäkausi. Lounasruoka grillattiin ulkona (lue: mies grillasi)  ja  saunan vilvoittelut hoidettiin pihalla, terassilla. Onneksi ei juurikaan kulkenut ihmisiä ohi, vihreä verho ei vielä ole kovinkaan tuuhea ja tieltä näkyy pihaan vielä turhan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti