lauantai 28. tammikuuta 2012

Auringonvaloa

Kirpeä pakkaspäivä ja aurinko paistaa! Outo valoilmiö näinä aikoina. Valkoiset puut sinistä taivasta vasten auringonvalossa - pakkohan niitä on käydä kuvaamassa. Talon varjoon jäävät puut luovat oman kontrastinsa kirkkaalle valkeudelle. Monen mielestä varmasti kamalan tylsää kuvattavaa, mutta minusta tuo lumen käyttäytyminen on kovin kiehtovaa. Niinkuin tässäkin sähkölankakuvassa:

Langoilla roikkuvat lumet uhmaavat painovoimaa.Miten joihinkin kohtiin voikin jäädä noin paksusti lunta ja toinen kohta langasta on ihan paljas. Luonnon taidetta.
Lehtikuusi on minulle mieluinen puu. Se on keväällä kaunis vaaleanvihreine neulasineen, jotka sitten tummuvat kesäksi. Kävyt ovat eri vaiheissaan mielenkiintoisia. Ja nuo oksat talvipuvussa kaiken lumen kera: kaunista!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia jälleen. Tuo sähkölanka-kuva on mainio. Tänään oli pakko täälläkin jo vihdoin lähteä ulos kuvaamaan. Nämä kuulaat pakkaspäivät on käytettävä hyväkseen. Ihana valo ja kaunis kimmellys.

    VastaaPoista
  2. Täytyy tunnustaa, että tänään en saanut itseäni ulos, vaikka aurinko paistoi ihanasti ja puut näyttivät todella kauniilta jälleen kerran. Pakkasta oli vaan turhan paljon. Tekosyitä, tiedän...

    VastaaPoista