sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Mitä tänään syötäisiin?

Hyvin usein on vaikea päättää, mitä meillä syötäisiin tänään/illalla/viikonloppuna jne. Varsinkin, jos pitää lähteä käymään ruokakaupassa, pitää olla joku suunnitelma ruuasta ja se suunnitteleminen on se vaikein juttu. Kyllähän sitä sitten ostaa tarvikkeita, kun joku ensin päättää, mitä syödään. Jos miehen keliakiaa ei oteta huomioon, me olemme kaikkiruokaisia. Tai, no ainakin melkein. Gluteeniton ruoka on niin selviö, että siitä ei tule mitään ongelmaa enää, kun kaikkien epävarmojen ruoka-aineiden tuoteselosteet vain muistaa lukea.

Tämän sunnuntain ruokalajiksi päätimme maksapihvit. Minun ei tarvitse tehdä muuta kuin leikata maksa sopiviksi palasiksi (olen kuulemma siinä parempi), mies hoitaa kaiken muun. Kyllä mulle sopii! Ruoanlaitto eri vaiheissaan oli niin kuvauksellista, että ryhdyin napsimaan kuvia aineista eri vaiheissa. Ja lopputulos lautasella. Puolukan kera. Todella hyvää! Maistuis varmaan sullekin...

2 kommenttia:

  1. Maksa ei kuulu herkkuihini, mutta kuvat ja teksti ovat houkuttelevia ja miksi ei joskus voisi kokeilla reseptiä...

    VastaaPoista