maanantai 26. joulukuuta 2011

Uusi ulkoasu

Sain eilen illalla tiedon, että blogini näkyy oudosti Safarissa, tekstejä ei oikein pysty lukemaan. Kokeilin blogia IE9:llä ja sama vika: taustakuva sotkee blogin kuvan ja tekstit lukukelvottomaksi. En ollut huomannut ongelmaa itse, kun yleensä käytän Firefoxia aina kun voin (jotkut päivitykset valitettavasti on pakko tehdä IE:llä). Ei kun blogin muokkaukseen joulupäivän iltana - silloinhan hyvin joutaa, kun on päivän lukenut romaania, katsonut tv-elokuvia tai vain ollut. Sohvalla maatessani huomasin, kuinka hauska kynttiläkruunu on alhaalta katsottuna ja kävin kameran hakemassa ikuistaakseni näkymän.

 
Tämä sydänkoriste on ihan omaa "tuotantoa". Laitoin sen joulun ajaksi olohuoneen ikkunaan, mutta lopullinen osoite on sukulaisen luona mökillä. Jotain itsetehtyä viemistä.

3 kommenttia:

  1. Löysin tänne blogiisi uuden osto orkidean myötä, kun etsin sille hoito-ohjeita.
    Olen tänne puutarhablogiini (kesän taikaa), kerännyt erileisia huonekasviblogeja, uudelleen virinneet kasviharrastukseni myötä.
    Olen ihan vasta-aloittelija näiden orkideoiden parissa, joten kovin paljon ei ole kokemusta ja tietoja niistä.

    Olen myös innostunut erilaisista kädentaidoista ja niitähän sinulla täällä on myös, joten on mielenkiintoinen blogi sinulla kaikkineen.

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle ulkoasulle. Kivalta näyttää! Miten tuo hauska sydän on tehty ja mistä materiaalista???

    VastaaPoista
  3. Tarjalle: Kiva, että olet löytänyt blogini. En ole mikään asiantuntija, kuten varmaan huomaatkin, mutta kirjoitan omia kommenttejani ja huomioitani orkideoista ja muistakin jutuista. Kävin vilkaisemassa sinun blogiasi ja otan sen lukulistalleni, vaikutti kovin mielenkiintoiselta ja kauniilta.

    Lissu: Kiitos onnitteluista! Sydän on tehty ihan proosallisesti kanaverkosta ja paperimassasta ja sisään on tungettu valmis valosarja. Voin kertoa lisätietoja, jos haluat!

    VastaaPoista