tiistai 16. lokakuuta 2012

Tikulla silmään?

Olen tässä muutaman päivän aikana yrittänyt tehdä parhaani saadakseni yhdistyksemme 20-vuotisjuhlaan jotain näkyvää aikaiseksi. Olen kahlannut läpi kaikki yhdistyksen pöytäkirjat ja toimintakertomukset ja kirjoittanut niistä yhteenvetona pienen historiikin, jonka luen juhlassa. Valokuvia on tarkoitus laittaa diaesityksenä läppäriin pyörimään. Kuvia on pyydetty jäsenistöltä, mutta kovin vähän niitä on tullut. Omia kansioita ja tiedostoja tässä joutuu kaivelemaan ja skannailemaan paperikuvista. Toisaalta se on kyllä hyvin hauskaa puuhaa! Monia unohtuneita asioita palaa mieleen, kun näkee vanhan kuvan jostain kivasta tilanteesta. Ja voi hyvänen aika kuinka nuorilta niissä kuvissa näytämmekään!

Yhdistyksellä oli myös pari muovitaskullista lehtileikkeitä, jotka oli järjestämättä. Leikekansiokin oli jo valmiiksi ostettuna, mutta kukaan ei ollut saanut tehdyksi hommaa loppuun. Nyt sitten oli melkein pakko ryhtyä hommiin ja se oli kivaa! Kuten valokuvienkin kohdalla, monta muistoa tuli mieleen lehtileikkeiden mukana. Toivottavasti juhlavierailla on yhtä hauskaa katsellessaan leikekansiota ja diaesitystä!

2 kommenttia:

  1. Varmasti on mukavaa hommaa ja muut arvostavat vaivannäköäsi - siitä olen varma. Sitä on siellä sitten skannattu ja skräpätty ja tuunattu ja tehty vaikka mitä. Välillä ehdottoman terapeuttista hommaa :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se, vaikka varsinaisesta skräppäyksestä ei voi puhua. Kunhan siistin ja liimasin leikkeet kansioon. Mutta mukavaa se oli, ehdottomasti :)

    VastaaPoista