torstai 10. maaliskuuta 2011

Tulppaani

Kevääseen kuuluu tulppaanit. Koska pihassa on tulppaanipenkin päällä vielä yli puoli metriä lunta, voi kevättä hankkia kukkakaupasta. Ja tehdä senkin kätevästi: mies on menossa optikolle ostamaan aurinkolaseja. Hänelle voi vihjata, että "kadun toisella puolella on kukkakauppa ja tulppaanit ovat kevään kukkia" ja kas, mies tuo naistenpäiväntervehdyksenä kimpun tulppaaneja :) Kimpussa oli noiden oranssinkirjavien lisäksi punaisia ja valkoisia tulppaaneja, oikein kaunis kimppu!
 
Tässä kuvassa on vanhan tietokoneen emolevyn takapuoli. Eikö olekin kaunis! Näyttää ihan lentokoneesta kuvatulta suurkaupungin ympäristöltä hämärän aikaan. Ainakin minulle tulee joku maisema mieleen noista "valoista" ja "teistä" ja muusta määrittelemättömästä. Vanhan keskusyksikön käynnistys ei onnistunut ollenkaan, virtaa ei tullut ollenkaan koko vehkeeseen, joten kokeilenpa saada sen toimimaan. Haastetta!

1 kommentti:

  1. Hih, hih! Katselin ensin kuvat ja sitten vasta luin tekstit. Luulin todellakin ensin, että olet laittanut jonkun lentsikasta nappaamasi kuvan, koska lentelethän vähän väliä kuitenkin...Hauskat kuvat ja tulppikset on ah! niin ihania!

    VastaaPoista