torstai 6. tammikuuta 2011

Kaunista lunta

Tänä aamuna oli ihan pakko ottaa kamera käteen ja mennä ulos kuvaamaan puita ja muita paikkoja, mihin lumi on tarttunut taas ihan järjen vastaisiksi kerroksiksi. Joulukuussa oli pitkään pakkasta ja sen jälkeen on vielä satanut uutta, kevyttä lunta, joka on tarttunut hentoisiinkin oksiin. Jopa väärälle eli alapuolelle!
Tänäänkin on satanut hieman lunta, mutta saa nähdä, kauanko on näin kaunista. Viikonlopuksi on sääennustuksissa ennustettu jopa pluskeliä eli silloin ainakin lumet tippuvat puiden oksilta ja hanget painuvat pienemmäksi. Nythän hanget ovat melkoista höttöä. Kun otan saavin täyteen lunta ja painelen sen niin kasaan kuin mahdollista, ei vettä tule kuin n. puolitoista sankollista. Olen testannut, kun olen sulattanut lunta orkideoita varten.
Tostaiseen tapaan tänäänkin olen uittanut orkideat ja yritin kuvata venuksenkenkää taas ihan läheltä. Pussiin ei pääse kameralla, mutta sen verran olen kurkannut, että ei siellä sisällä sitten mitään ole. Koko kukan  ulkonäkö vaan ihan läheltä katsottuna on kyllä eriskummallinen. Lähinnä mieleeni tulee ötökkä.
Eikö tuosta kuvasta tule mieleen joku pelottava öttimönkiäinen, joka yrittää siivillään pelottaa vastustajan pois?

1 kommentti:

  1. Ilmeisesti kyseessä ei ole lihansyöjäkasvi, koska nenäsi on vielä tallella :) Ihanat "karvat" tuolla venuksenkengällä ja hyvin erottuvat kuvissa.

    Mahtavia kuvia taas!

    VastaaPoista