sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Syysaamun ihanuus

Olimme Tyrnävän lakeuksilla viikonloppuna. Tänä aamuna aamulenkille lähtiessä kuului melkoista huutoa pelloilta ja ylitsemme lensi myös pieniä joutsenparvia. Kävimme ensin toisella suunnalla juoksuttamassa koiria, mutta sitten lähdimme pienemmällä porukalla yrittämään joutsenparven kuvaamista pellolla. Kovin lähelle en uskaltanut mennä parvea häiritsemään, pitäähän muuttomatkalaisille lepotauko suoda. Mitä lähemmäksi hiippailin kamerani kanssa, sitä äänekkäämmin linnut alkoivat kommentoimaan tuloani. Joutsenia oli kymmeniä ja ne ovat kyllä hieno näky. Kuva valitettavasti ei ole kovin tarkka, mutta parempaa en onnistunut saamaan.


Aamu oli kylmä, yöllä oli ollut mutama aste pakkasta ja se näkyi kasveissa. Nämä auringonkukat tien vieressä pellolla ottivat auringon säteitä vastaan ihan kohmeessa, mutta kauniina.



Tyrnävän pottumarkkinoilla oli myytävänä kaikkea muutakin mukavaa perunoiden lisäksi. Löysin tälläisen todella hauskan näköisen kranssin, jonka ripustin ulko-oveen. Nuo siilit ovat aivan ihastuttavat :)

1 kommentti:

  1. Onpas upeita kuvia samoin kuin edellisessäkin postauksessa, jota en muka ole kerinnyt kommentoimaan. On ollut vähän laiskanpuoleista kommentointini sekä oman blogin päivittäminen :)

    VastaaPoista