sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ihan pihalla

Hankin viime kesänä pihaan muutamia mehikasveja tekemääni kivikkoon ja olen jo ehtinyt unohtaa, mitä kasveja ne ostamani olivatkaan. Tässä kuvassa lienee joku maksaruoho, joka tänään näyttää tältä. Hauskoja palleroita.

Eilen oli Vappu ja sää on ollut vähintäänkin vaihteleva. Sataa, tuulee ja on poutaa ja auringonpaistetta eli kaikkea on tarjolla jonkun aikaa ja sitten yhtäkkiä keli onkin jotain muuta. Mene siinä sitten ulos kuvaamaan. Mutta tässä edes jotain aikaansaannoksia.
Tämä on joku mehitähti, muistaakseni. Hyvin on pärjännyt talven lumen alla. Tätäkin pystyi kuvaamaan, kun ei ollut mitään kovin "ulkonevia osia" sillä tuuli heilutti vähänkin kevyempiä varsia ja lehtiä, joten kuvista tuli epätarkkoja.

Minusta värit ovat luonnossa tärkeitä. Ei ole vain vihreää eri sävyissä, vaan myös melkein kaikkia muita mahdollisia värejä. Luonto osaa sommitella värit toisiinsa sopivasti. Vai mitä mieltä olet tästä nousevasta raparperinlehdestä?

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia, vaikka ei olekaan yhtään kissan kuvaa :)

    VastaaPoista
  2. Eihän kukaan täysjärkinen kissa uskalla tulla meidän pihalle! Siksi ei myöskään voi olla kissan kuvaa pihalta. Pajunkissojakaan ei viitsi kuvata...

    VastaaPoista
  3. Totta puhut! Kuinkas tuota en tajunnutkaan :)

    VastaaPoista