sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Askartelua

Ehdin pitkästä aikaa vääntelemään metallilankaa. Koruteline oli ollut jo jonkin aikaa haaveissa ja kyllähän tuossa voi kaulakoruja ja rannerenkaitakin riiputtaa. Löysin kyllä eilen paikallisesta huonekaluliikkeestä ihanan pikku hyllyn, jossa oli myös koukkuja ja se oli ihan pakko ostaa.
Nyt sitten mahtuu kivasti näkyville ja helposti valittavaksi monet helyt. Vielä kun keksisi jonkun oikein hyvän systeemin nappikorviksille. Koukkukorvikset voi ripustaa, mutta nappikorviksia ei - tai ainakaan mä en ole keksinyt hyvää ideaa. Vinkkejä otetaan vastaan!

Jo elokuussa vääntelin metallilangasta erilaisia koukkuja, joihin päätin ripustaa laukkuja. Yläkertaan menevä portaikko kaipasi vaihtelua ja keksin laittaa laukkuja esille. Mitä niitä kaikkia kaapissa pitämään.

Yläkerran remontin myötä tuli hyvä askartelutila toiseen yläkerran huoneeseen, joten sinne kasaan nämäkin askarteluvälineet ja -tarvikkeet. Saa jättää vaikka levälleen, jos homma ei kerralla valmistu.

3 kommenttia:

  1. Hih, tosi hienoja. Paljon olet saanut aikaan. Mulla on kanssa laukkunaulakko ja samalla se toimii korunaulakkona. Näin kissaihmisenä
    nau-lakko on aina kova sana :)

    VastaaPoista
  2. Olispa meilläkin hau-lakko :) Onko naulakkosi itsetehty vai kaupan mallia? Kuva olis kiva...

    VastaaPoista
  3. Mun naulakko on Ikean ns. ovinaulakko. Se ripustetaan oven päälle. Laitanpa kuvan :)

    VastaaPoista