torstai 8. syyskuuta 2011

Uusia kukkia

Sain syntymäpäivälahjaksi kaksi eriväristä perhosorkideaa. Ystäväni siis tietävät (tietysti), mistä kukista tykkään ja mitä voi tuoda lahjaksi. Ongelma on vain, että mihin niitä panen. Ikkunalauta käy ahtaaksi. Siispä täytyy mennä rautakauppaan ja hankkia uusi, leveämpi ikkunalauta! Nyt kun yläkerran remontti alkaa olla sipistelyä vaille valmis, voisi käydä hankkimassa ikkunalautaa ja vaihtaa vanhan lasilevyn tilalle leveämpi puulauta.
Tässä lähikuvassa yläkuvan phalaenopsikset. Sen tarkempaa nimeä en tiedä, ruukuissa ei ollut tarkempaa lajinimeä. Mutta kauniita ovat! Tahomakin on alkanut taas kukkimaan - se eteläikkunalla oleva. Toisen kukkavanan kaikki kolme kukkaa ovat jo auki, toisessa kukkavanassa on kolme nuppua vasta. Eka kukka avautui jo toissa viikolla.
Ja vielä lopuksi kuva ihan itse alusta lähtien tekemästäni kranssista. Se koristi juhlissa lahjapöytää, mutta löysi sitten paikkansa ulko-ovesta. Kestää niin kauan kuin kestää, se on tehty risuista, rautalangasta ja orapihlajan marjoista ja -oksista.

1 kommentti:

  1. Oih! Ihania kukkia. Ja mikä kranssi! Sinähän olet taitava ja luova :)

    VastaaPoista