sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Talvea

 
Tämän päivän otos tästä perhosorkideasta, jonka tarkempi laji on mulle tuntematon. Jospa joskus jostakin senkin saisi selville, ainahan on kivempi ajatella jotain oikealla nimellä eikä jollain keksityllä "keltapohjapunapilkullinen" tai jotain. Perhosorkideat siis kukkivat edelleen ikkunallani ja niitä ihaili sukulaiseni viikonloppuvierailulla käydessään.

Tämä sukulainen on myös Taimin mielestä oikein mukava ja yhden kerran Taimi keksi nousta tuolille istumaan sukulaisen viereen pöydän ääreen. Pakkohan se oli kamera hakea ja kuvata moinen näky. Siitä oli sitten hyvä nuoleskella ihmisen naamaa, kun ylettyi sopivasti. Sopivasti kuvaa rajaamalla olen saanut näkymättömiin ne Taimin muotoilemat pöydän- ja tuolien jalat.

Luminen talvi jatkuu edelleen ja viikolla yhtenä päivänä taivaanranta oli niin hauskan värinen, että ikkunan läpi otin muutaman kuvan. Värit eivät näy kuvassa ihan samoin kuin näkyivät ikkunan kautta pellon takana olevien puiden yläpuolella, mutta onpahan edes joku muistia parempi kuva olemassa.

Kuvassa on myös Vanda ilman kukkia. Toivottavasti saan sen kukkimaan uudelleen ensi kesänä.

1 kommentti:

  1. Tosi ihana orkidea-kuva jälleen tuo "keltapohjapunapilkullinen"

    VastaaPoista